lördag 13 augusti 2011

Chokladfrosting med philadelphia

En variant av frosting till cupcakes som inte känns fullt så söt är att ha i philadelphiaost. Här har jag gjort smaksatt med kakao.

Den innehåller:
ca 300 g florsocker
ca 40 g kakao
50 g smör, rumstempererat
125 g naturell philadelphia

Vispa ihop florsocker, kakao och smör till en slät smet med elvisp på medellåg hastighet. Tillsätt färskosten och vispa tills det är helt blandat. Vispa sedan på medelhög hastighet tills glasyren är lätt och fluffig, minst 5 minuter. Vispa inte för länge eftersom glasyren snabbt kan bli lös.

6 kommentarer:

  1. Dom ser väldigt goda ut :)

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har, roligt att komma hit och hitta alla dina godsaker =) cream cheesefrostings är underbara tycker jag - mums!

    SvaraRadera
  3. Fin blogg! Och jättesöta cupcakes! <3 De var jättefint dekorerade, ska baka dem med systern nu! :D

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag lånar det receptet :)

    Mvh, Evelina
    www.styleandfunstuff.se

    SvaraRadera
  5. Jätte jätte jättemumsig alltså!

    SvaraRadera
  6. Herregud vad gott! Bästa frosting receptet hittills!

    SvaraRadera